Over FungiLife

FungiLife maakt duurzaam tuinieren gemakkelijk. We helpen jou om je moestuin, gazon, planten en bomen te versterken en de groei te stimuleren. Eenvoudig en milieuvriendelijk.

Onze mycorrhiza-schimmels doen het werk namelijk voor je. Zij voorzien je planten van extra water en voedingsstoffen, maken ze weerbaarder tegen ziektes, droogte en hitte en stimuleren de bloei en groei van bloemen, groente en fruit.

Alles wat jij hoeft te doen? De mycorrhiza toevoegen aan je aarde.

Mycorrhyza tuin
Sterke schimmel, sterke planten
Mycorrhiza kwekerij

FungiLife werkt uitsluitend met in Nederland geweekte mycorrhiza. Doordat de schimmels buiten groeien, zijn ze goed afgehard en gewend aan een wisselvallige klimaat.

De mycorrhiza-sporen zijn gehecht aan gebroken kleikorrels met een diameter van één á twee millimeter. Hierdoor is het product goed te doseren en makkelijk in gebruik. Perfect om de tuin een handje te helpen.

Want een sterke, gezonde schimmel resulteert in sterke, gezonde planten. Planten die prachtig groeien en bloeien, terwijl jij minder water en kunstmatige voeding hoeft te geven. Zo wordt een mooie tuin wel héél makkelijk.

Voor particulier en bedrijven

Voor eigen gebruik in de tuin bestel je onze producten eenvoudig online. Daarnaast werken we graag samen met fruittelers, hoveniers, kwekers en tuincentra die mycorrhiza willen gebruiken of in hun assortiment willen opnemen.

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!


© 2024 FungiLife